PERSONAL TRAINER

MICHAEL HAAN

IEDERE SPELER HEEFT RECHT OP PERSOONLIJKE AANDACHT EN ONTWIKKELING

Michael Haan - Personal trainer

Over mij

Mijn naam is Michael Haan, docent in het bewegingsonderwijs, personal trainer en eigenaar van BALFIT. Ik heb de ALO (HBO Academie Lichamelijke Opvoeding) en Sport & Bewegen gestudeerd. Tijdens deze opleidingen heb ik mij kunnen specialiseren op gebied van Trainer-Coach & Lifestyle coach. Inmiddels ben ik meer dan 12 jaar voetbaltrainer. Daarnaast ben ik jarenlang personal trainer geweest binnen een sportschool. Gedurende de afgelopen jaren heb ik diverse diploma’s behaald. Hieronder een overzicht.

  • UEFA B | Trainer-Coach II (TC2)
  • Fitnessinstructeur A
  • Loop & Conditietrainer

De passie voor voetbal, krachttraining en hardlopen is altijd blijven hangen. Dit doe ik altijd vol enthousiasme en volle energie. Uiteindelijk kwam ik tot een idee om mijn kennis en ervaring op het gebied van voetbal, krachttraining en loop & conditie toe te passen binnen de personal trainingen voor voetballers. Daaruit is mijn bedrijf BALFIT ontstaan! Voetballers ervaren de personal trainingen als intensief. De volledige focus en de wil om hard te werken is wekelijks zichtbaar. Het zijn voetballers met intrinsieke motivatie. Zij willen het maximale uit zichzelf halen. Ik vind het prachtig om met zulke spelers te werken. Samen werken wij aan de doelstellingen. De ontwikkelingen van de spelers worden stap voor stap zichtbaar.

Visie

Wij vinden het belangrijk dat spelers plezier en succes ervaren tijdens de trainingen. Iedere speler verdient een kwalitatieve goede training in combinatie met persoonlijke aandacht. Daarnaast zijn onze personal trainers enorm creatief in het bedenken van oefenvormen die passend zijn voor de speler(s). Dat maakt dat de trainingen heel gevarieerd zijn. Verder zijn de personal trainers erg bevlogen en betrokken bij de spelers. Gedurende het proces van het trainen leert de personal trainer jou steeds beter leren kennen en andersom ook. Dat maakt dat de personal trainer doelgericht weet in te spelen op jouw leerbehoefte(s).

Wat vinden wij nog meer belangrijk?

Wij vinden het belangrijk dat spelers zich bewust worden van hun eigen leerproces. Dit doen wij door middel van vraag gesprekken. Daarnaast passen wij veel differentieel leren toe binnen de trainingen, want dan leer je vaardigheden toe te passen onder wisselende omstandigheden. Deze zijn noodzakelijk om het brein (cognitie) uit te dagen en effectief te leren.

BALFIT is een bedrijf die een extra stap wilt zetten voor zijn speler(s)!

Toekomstplannen

Ten eerste: zijn er plannen om in de toekomst op meerdere locaties actief te zijn in het Noorden (Friesland, Groningen en Drenthe) van het land. Met als doel om de huidige spelers die van ver moeten komen nog beter van dienst kunnen zijn.

Ten tweede: heeft het bedrijf plannen om een BALFIT voetbalteam te vormen, om oefenwedstrijden te kunnen organiseren tegen BVO’s (Betaald voetbalorganisaties). Op deze manier kunnen de BALFIT spelers zichzelf in de kijker spelen en wellicht gescout worden.

Ik kijk ernaar uit om u eens te ontmoeten bij de personal trainingen.
Daarnaast sta ik altijd open voor een (online) praatje.

Met sportieve groet,
Michael Haan
(Eigenaar en personal trainer BALFIT)

info@balfit.nl