VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is bij BALFIT anders dan bij mijn eigen voetbalclub?
In de reguliere voetbaltrainingen heb je vaak te maken met een team wat uit 12-16 spelers bestaat, oftewel je bent een onderdeel van het geheel. Wij bieden voetbal, fitness, loop & conditie trainingen aan. Dit gebeurt individueel, duo of in een small-group (maximaal 8 personen).

Hiermee komt de ontwikkeling van de sporter in een versneld proces en worden sneller doelen gerealiseerd. Het team helpt iedereen naar zijn/haar eigen top, ongeacht het niveau.
Voor wie is personal training geschikt?
Personal training is voor iedereen geschikt, want de trainingen worden ingericht op basis van jouw wensen en doelen.

De personal trainer helpt jou in het begeleiden naar de volgende stap in je ontwikkeling. Ongeacht het niveau en leeftijd.
Wat kan een personal trainer voor jou betekenen
Een belangrijke kernwaarden bij BALFIT is dat de spelers het recht hebben op persoonlijke aandacht, ook buiten de personal trainingen. Daarom wordt er ruimte geboden voor extra advies, vragen of inhoudelijke gesprekken. Als lid van BALFIT kan jij 24/7 vragenstellen aan jouw personal trainer. BALFIT is een bedrijf dat een extra stap wil zetten voor zijn speler(s).
Kan ik mij als keeper aanmelden voor de personal training?
Ja zeker! Wij hebben een keeperstrainer.
Hoe kan ik aanmelden voor de trainingen?
Kies eerst of je 1-on-1 of 2-on-1 of small-group (4-8 spelers) training wil. Kies op de pagina van je gekozen training een pakket (goud, zilver of brons). Vul tenslotte het aanmeldformulier zo goed en compleet mogelijk in. Op basis van de ontvangen informatie helpt de personal trainer jou met het begeleiden van de intake en de personal trainingen.
Waar worden de trainingen gehouden?
SJO Coendersborg
Kooiweg 3, 9722 BZ Groningen

Daarnaast is het mogelijk om op locatie te trainen. Dit gebeurt in overleg.
Meer weten? Mail naar info@balfit.nl voor de mogelijkheden.
Op welke dagen zijn de personal trainingen?
De personal trainingen vinden plaats op maandag, woensdag en vrijdag.
Op welke dagen zijn de small-group trainingen?
De small-group trainingen vinden elke zondag plaats.
Hoelang duren de personal trainingen?
60 minuten per personal training.
Hoelang duren de small-group trainingen?
60 minuten per small-group training.
Welke trainingsmaterialen heeft BALFIT tot zijn beschikking?
Als personal trainers weten wij hoe belangrijk het is om over goed materiaal te beschikken. Mijn ervaring leert mij dat goed materiaal zorgt voor betere trainingen en resultaten. Dat maakt dat BALFIT de beschikking heeft over de beste en nieuwste trainingsmaterialen. Denk aan: derbystarballen voor de jeugd en senioren, verschillende hordes, een goalshot, trainingspoppen, rebounders, weerstandsbanden, enzovoort.
Hoe kan ik mij optimaal voorbereiden op de trainingen?
1) Wij willen je adviseren om goed schoeisel te dragen. Bijvoorbeeld het dragen van kunstgrasschoenen op een kunstgrasveld en voetbalschoenen op natuurgras. De trainingen bij SJO Coendersborg vinden plaats op kunstgras.

2) Het is handig om kleding te dragen die passend is bij het weersomstandigheden. Bij mooi weer kan je trainen in een T-shirt en / of in een drilltop. Bij slecht weer een regenjas.

3) De trainingen worden over het algemeen als intensief ervaren. Daarom raden wij aan om bij de trainingen een bidon met water mee te nemen.
Kan ik een cadeaubon kopen?
Ja zeker! Het is leuk om iemand ermee te kunnen verrassen. Interesse? Mail naar info@balfit.nl voor de mogelijkheden.
Kan ik de training annuleren?
Annuleren kan tot 24 uur van te voren, de sessie kan dan in overleg op een ander tijdstip ingehaaldworden, mits er een geschikt moment gevonden kan worden.

Sessies die binnen 24 uur van te voren worden geannuleerd, kunnen niet ingehaald worden.
Hoe gaat het met betalen van de trainingen?
BALFIT dient de betaling te hebben ontvangen voor de aanvang van de eerste training van hetdoor de speler afgenomen pakket. Indien de speler het gefactureerde bedrag niet tijdig betaalt, dan heeft BALFIT het recht de uitvoering van de overeenkomst op te schorten totdat het gehele openstaande bedrag is ontvangen.
Hoe gaat BALFIT om met mijn persoonsgegevens (of die van mijn kind)?
Het team van BALFIT gaat hier zorgvuldig mee om, we gebruiken alleen gegevens voor doeleinden van BALFIT, we delen dit niet met anderen.Bekijk ook onze Algemene voorwaarden en Privacy Statement.