Revalideren

 • Doelgroep: Junioren en Senioren
 • Eindfase van het revalidatie traject: (het veld op kunnen)
 • Ik help jou met het : opbouwen van jouw conditie
 • Ik help jou met het : onderhouden en verbeteren van jouw voetbalvaardigheden
 • Ik help jou met wedstrijdfit worden : binnen 5 maanden
Wat kan je verwachten?

Onze intensieve trainingen zijn gericht op het realiseren van jouw plannen en ambities. Gericht op jouw toekomst. Doordat de trainingen 1 op 1 zijn krijg je persoonlijke aandacht en de trainingen zijn afgestemd op jouw niveau. Tijdens de trainingen zullen wij je begeleiden, motiveren, stimuleren en inspireren om de gestelde doelen te realiseren.

De volgende aspecten kunnen aan bod komen:
 • Stabiliteit (spieren activeren om kracht te kunnen genereren vanuit een stabiele positie)
 • Kracht (het aansterken van de spieren)
 • Uithoudingsvermogen (conditionele oefenvormen)
 • Samenwerken met jouw fysiotherapeut
 • Balvaardigheid (techniek, passen, trapvormen, etc.)
 • Persoonlijk ontwikkelplan (werkboek, bespreken en evaluatie)
 • En veel meer...
Gratis proeftraining
Pakketten
Basisherstel
125,- / mnd
Het gaat om een vanaf prijs. Bekijk het volledige pakket op de prijzenpagina.
Pakket 1x trainen per maand
 • Kracht
 • Snelheid
 • Circulatie
 • Stabiliteit
 • Mobiliteit
 • Uithoudingsvermogen
Proeftraining
Voetbalspecifiek
195,- / mnd
Het gaat om een vanaf prijs. Bekijk het volledige pakket op de prijzenpagina.
Pakket 1x trainen per maand
 • Alles van zilver
 • Kijkgedrag
 • Balvaardigheid
 • Handelingssnelheid
 • Blessurepreventie (e-book)
 • Samenwerking fysiotherapeut
Proeftraining
""Iedere speler heeft recht op persoonlijke aandacht en ontwikkeling""
BALFIT START
Klaar voor extra uitdaging naast jouw voetbaltrainingen? Klik op de button voor meer informatie.
BALFIT PRO
Klaar voor de volgende stap in jouw voetbalcarrière? Klik op de button voor meer informatie.
Wat zeggen onze klanten

BALFIT is een professioneel bedrijf, waarbij je terecht kunt voor begeleiding op maat. Michael is een gekwalificeerde, positieve en doelgerichte trainer/coach! Voetbal, fitness, loopscholing of een combinatie, het kan allemaal!

Je krijgt niet veel trainingen, maar wel veel begeleiding. Zelf vind ik dit heel fijn, aangezien ik bij mijn eigen clubs al 6x per week voetbal. De trainingen die je krijgt zijn of individueel of small group, zodat je optimale aandacht krijgt. Ik kan de begeleiding gebruiken voor mijn trainingen bij mijn clubs en voor in de wedstrijden.

Ik zou BALFIT zeker aanraden voor alle meiden (en natuurlijk ook jongens) die vol voor het voetbal willen gaan. Het is net dat extra stapje, wat anderen niet meekrijgen.

Meer lezen
Mariska Bosma
ZV Livertas 1 (zaal) & Heerenveense Boys Vrouwen 1

During the Corona times, it was getting really hard for me because I was not playing every day anymore. I found BALFIT, and I am so happy to train with Michael. He includes a vast variety of different exercises from speed, ballwork, change in direction, agility, coordination, strength, and scoring/finishing. The training sessions are very organized and you get a lot of different practices only within an hour.

If you are an aspiring footballer, I say that BALFIT’s trainings are very beneficial in order to get to that goal. It is very professional and well-planned, and I promise it is very worth it.

Michael is also a great and kind person! He is really nice, and is happy enough to take videos during the training in order to show progress or review an exercise in order to improve it. Great teacher!

Overall, I recommend BALFIT to anyone who wants a good training session to improve their football skills. ūüôā

Meer lezen
Michaela Blaauw
Barcelona-school

Mijn indruk over Balfit is ontzettend positief, want het bedrijf straalt veel professionaliteit uit. Dit zie je terug in de kwalitatieve materialen, ook krijg je gelijk een ‚ÄėWoW-effect‚Äô op het moment dat je op het veld komt.

Zelf heb Ik vooruitgang geboekt in coördinatie, techniek en fysiek omdat ik bij een aantal van deze oefeningen wat moeite had maar aan het einde ging het stukken beter door de tips van Michael en Minke.

Michael is een uitstekende personal voetbaltrainer, omdat hij je constant stimuleert en motiveert om door te gaan (vooral als je het even lastig hebt). Minke is heel duidelijk in haar manier van praten, het is gelijk duidelijk wat er moet gebeuren. Ik zal het andere zeker aanraden, omdat je in korte tijd vooruitgang boekt.

Meer lezen
Patrick Ferwerda
Leeuwarder Zwaluwen 1

De personal trainingen bij BALFIT is een toegevoegde waarde i.c.m. mijn teamtrainingen bij FC Emmen. Mede door de intensiteit van de oefeningen en de persoonlijke aandacht die je krijgt is dit dat beetje extra waar ik naar op zoek was.

Michael is erg betrokken, enthousiast en motiverend als personal trainer. Ook merk ik dat je net wat meer geeft door zijn manier van coachen. Ik kijk ernaar uit om nog vele trainingen te volgen bij BALFIT!

Meer lezen
Alagie Foday
FC Emmen O21

De trainingen ervaar ik als heel goed, want de trainingen zijn altijd intensief. Daarnaast kom ik wekelijks tot nieuwe ontdekkingen over waar ik goed in ben, en waar ik nog aan kan werken.

Michael is mijn personal voetbaltrainer. Hij is iemand die je ontzettend kan motiveren, stimuleren en inspelen op de behoeftes. Zo kan Michael ook goed luisteren en kan het gelijk toepassen in de praktijk. Zo heb ik feedback gekregen van mijn clubtrainer en Michael kan dat direct toepassen en vertalen in de trainingen.

Ik zou BALFIT aan anderen willen aanraden, omdat je goede trainingen en goede begeleiding krijgt. Je kunt ook zelf met de trainer vaste dagen inplannen en als je een keer niet kan, kan je de training gewoon op een andere dag inhalen.

Meer lezen
Euridice Djoboke
Be Quick '28 Vrouwen 2

BALFIT is een concept wat mij enorm aanspreekt. Dat is de reden dat ik het bedrijf een periode volgde op de sociale media. Ik nam contact op met Michael en al snel konden wij een online intakegesprek voeren.

Inmiddels zijn wij een maand onderweg, en ik voel nu al een enorm verschil als het gaat om fitheid. Dit is ook wat met de week toeneemt, ook boek ik vooruitgang op mijn sprintsnelheid, balvaardigheden en het werken vanuit mijn positie.

Ik zal BALFIT anderen ook willen aanraden, want de trainingen geven altijd een voldoening en je krijgt professionele begeleiding.

Meer lezen
Jordy den Hoedt
ONS Sneek 1

Afgelopen seizoen heb ik naast mijn reguliere voetbaltrainingen, individuele trainingen gevolgd bij Michael van Balfit. Met zijn enthousiasme en behulpzaamheid waren de trainingen erg leuk en leerzaam!

Meer lezen
Jasper Schothorst
Roden JO19-1

Via sociale media maakte ik kennis met BALFIT. De beelden van de personal trainingen spraken mij enorm aan. Dat maakte dat ik contact zocht met Michael (eigenaar) van het bedrijf. De volgende dag kon ik al starten met de personal voetbaltrainingen.

Personal trainer Michael is iemand die je heel goed weet te enthousiasmeren, stimuleren en motiveren. Verder zorgt hij voor goede en duidelijke coaching met een serieuze aanpak. Daarnaast geeft hij tips en feedback door middel van bewegingsanalyses. Dat maakt mijn kwaliteiten en verbeterpunten inzichtelijk.

Wil je een betere voetballer worden, dan zou ik BALFIT absoluut aanraden! Het bedrijf denkt met je mee en de trainingen worden ingericht op jouw wensen en doelstellingen.

Meer lezen
Ali Khalil
FC Groningen JO13

Afgelopen zomer heb ik personal trainingen gevolgd in de fitness bij Michael van Balfit. Mijn doel was om fit te starten aan het nieuwe seizoen. Dit is naar mijn mening zeker gelukt, omdat Michael zijn trainingsschema’s heel goed aansluiten op voetbal gerelateerde oefeningen.

Meer lezen
Rowan Dyks
Roden 1

Begin dit jaar ben ik geopereerd aan mijn kruisband. Met mijn drive en passie voor voetbal wilde ik zo goed mogelijk herstellen van de blessure.

Hoe? Ik ga wekelijks naar de fysiotherapie, sporten in de sportschool en personal (revalidatie) voetbaltraining van Michael bij BALFIT.

De behandelingen van de fysiotherapie en de personal trainingen van BALFIT zijn goed te combineren en zijn complementair aan elkaar. De trainingen van Michael zijn heel goed doordacht en sluiten volledig aan op mijn wensen en het bespoedigen van mijn revalidatie.

Of ik BALFIT zou aanraden? Absoluut! Wil jij je als voetballer verder ontwikkelen op gebied van voetbal, krachttraining of ondersteuning bij revalidatie? Dan raad ik BALFIT aan.

Meer lezen
Maikel Smit
Drachten 5
Wij bellen je terug

Wij bellen jou terug binnen 24 uur.