VOETBAL TRAINING

Word jij weinig uitgedaagd in de voetbaltrainingen? Mis je de persoonlijke begeleiding bij de voetbaltrainingen? Of wil jij gewoon het maximale uit jezelf halen?

Dan hebben wij de oplossing voor jou! Door middel van ons personal training programma, de persoonlijke begeleiding en vak- en deskundigheid kunnen wij jou verder helpen.

Hoe doen wij dat precies? Op basis van jou wensen en onze expertise worden de personal trainingen persoonlijk en op maat ingericht. Wij vinden het belangrijk dat JIJ centraal staat. Wat bieden wij aan?

 

Start nu met trainen!

BALFIT biedt verschillende trainingen aan. Zo kun je individuele begeleiding krijgen door middel van 1-on-1 training. Verder is het mogelijk om te trainen samen met een teamgenoot en/of vriend(in) dit vindt plaats in een 2-on-1 training. Als laatste kun je ervoor kiezen om met een kleine groep te gaan trainen door middel van small-group training.

Wat kunnen wij jou bieden:

1-on-1

Privé training (1 speler): alle aandacht, tips & tricks voor jou alleen! 

2-on-1

Duo training (2 spelers): train met een vriend of vriendin van vergelijkbaar niveau.

Small-group

Groepstraining (4-8 spelers): leer andere dingen dan bij een normale teamtraining! 

Wat kan je verwachten tijdens de BALFIT Trainingen?

Wij van BALFIT zijn expert op het gebied van voetbal, fitness en loop & conditie.

Onze intensieve trainingen zijn gericht op het realiseren van jouw plannen en ambities. Gericht op jouw toekomst. Tijdens de trainingen zullen wij je begeleiden, motiveren, stimuleren en inspireren om de gestelde doelen te realiseren.

De volgende aspecten kunnen aan bod komen: